Εξαιρετικές παραμένουν οι σχέσεις και μετά την απομάκρυνση του από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Κώστα Τσουρού και της Ναταλίας Γερμανού. Οι δύο πρώην συνεργάτες παραμένουν δύο καλοί φίλοι και στις δημόσιες εξομολογήσεις του ο ένας μιλά με λόγια αγάπης για τον άλλον.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε στη γιορτή της Ναταλίας Γερμανού όπου συνάντησε και τους παλιούς του συνεργάτες, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Ναταλία Αργυράκη -που είχε κι εκείνη την ονομαστική της εορτή- και Εβελίνα Νικόλιζα. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media απαθανάτισαν τις στιγμές και τις μοιράστηκαν με τους followers τους.

Ο Κώστας Τσουρός, που φέτος θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, συγκινημένος ανέβασε ένα βίντεο με τους παλιούς του συνεργάτες και φίλους.

Στην παρέα βρίσκονταν και ο αντικαταστάτης του στην εκπομπή Δημήτρης Πανόπουλος στον οποίο και ο δημοσιογράφος εκτός από τις ευχές του έδωσε και τηλεοπτικές συμβουλές για την θέση που ανέλαβε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και την εκπομπή της .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ