Γεμάτο με εκπλήξεις και ανατροπές είναι το φετινό J2US στον Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια εορταστική έναρξη στον ημιτελικό του σόου και υποδέχθηκε με χαρά την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο, στο επεισόδιο του ημιτελικού είχαμε την Ναταλία Γερμανού ως guest εμφάνιση.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha και στιχουργός πήρε τη θέση της στην κριτική επιτροπή και σχολίασε τις εμφανίσεις των ζευγαριών στο δεύτερο μέρος του σόου. Οι έξι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν από ένα τραγούδι σε δικούς της στίχους και δέχθηκαν τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά της.

Η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US συνοδευόμενη από τα «αγόρια» της κάνοντας μια grande εμφάνιση. «Όλοι φίλοι εδώ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ωραιότερο μέρος για να περάσω τα Χριστούγεννα», είπε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του μουσικού σόου.

Όσο για τα παρασκήνια; Η Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως απόλαυσε την guest εμφάνισή της και φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη, τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και την Κατερίνα Στικούδη.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ