Η Ναταλία Γερμανού είναι από τους πιο φανατικούς χρήστες του Τwitter. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Αlpha επιδιώκει να καταθέτει με περιεκτικότητα την άποψή της μέσα σε λίγες λέξεις σολιάζοντας άλλοτε καυστικά και άλλοτε με χιούμορ την επικαιρότητα,

Όλη η διαδικασία είναι κάτι που την ιντριγκάρει πολύ,. Μάλιστα κάποια tweets τα βρίσκει πολύ ευφυή και το βλέπει όλο αυτό ως challenge.

Ωστόσο την Πέμπτη η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πολύ κακεντρεχές σχόλιο. Μια ανάρτηση που απευθυνόταν σε εκείνη με πολύ αρνητικό περιεχόμενο.

Η Ναταλία Γερμανού δεν έχασε την ψυχραιμία της, ωστόσο. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Καλύτερ δε γίνεται σημείωσε πάνω από το post: «Αυτό είναι ίσως από τα πιο τιμητικά tweets που έχω λάβει. Το μοιράζομαι μαζί σας».

Η ραδιοφωνική παραγωγός μάλιστα σχολίασε την ανάρτηση και στο Instagram: «Όταν νομίζουν πως σε βρίζουν αλλά τελικά σε δοξάζουν».

Πριν από λίγους μήνες, η Ναταλία είχε αναφερθεί στα κακεντρεχή σχόλια στα social media. Είχε τονίσει τότε στον αέρα της εκπομπής: «Ανοίγει μια πολύ μεγάλη συζήτηση που έχει να κάνει με τον κακοποιητικό λόγο που συχνά χρησιμοποιείται στα social media. Πώς πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε και αν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Με έχουν αποκαλέσει η ντροπή του πατέρα μου» τόνισε η Ναταλία Γερμανού. Η Εβελίνα Νικόλιζα επίσης αποκάλυψε και τις δικές της προσωπικές εμπειρίες από τα social media.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ