Η Ναταλία Γερμανού μας έχει συστηθεί μέσα από πολλές ιδιότητες. Μια από αυτές είναι και του στιχουργού από την οποία έχουμε πολλά highlights να ανασύρουμε. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι είναι εκείνη που μας χάρισε με τους στίχους την πρωτιά στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision δίνοντας στην Έλενα Παπαρίζου να ερμηνεύσει το My number one. Για τη Ναταλία Γερμανού όμως άλλο ήταν το καλύτερο τραγούδι που έχει γράψει.

Πρόκειται για το «Ένα χαμόγελο για τον Ανδρέα» που έχει σφραγίσει με τη φωνή του ο Θάνος Καλλίρρης. Είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για το παιδί που έγινε ο εμπνευστής του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού» που το βράδυ της Τρίτης γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας.

Με αυτή την αφορμή η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε το «καλύτερο τραγούδι» που έχει γράψει ποτέ και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Twitter. «Ναταλία, νομίζω είναι το καλύτερο τραγούδι που έχεις γράψει όπως λες και εσύ, πάντως μεγάλη συγκίνηση όταν το ακούω», της σχολίασαν.

«Το πιο αγαπημένο μου απ’ όλα» απάντησε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται»

Το μήνυμα από το «Χαμόγελο του παιδιού»

«Σας ευχαριστούμε για την έμπνευση και την αγάπη που δώσατε στο τραγούδι για τον Ανδρέα μας. Κάθε φορά που το ακούμε συγκινούμαστε αλλά παράλληλα παίρνουμε δύναμη. Να είστε καλά», σχολίασε ο σύλλογος κάτω από την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ