Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν καλεσμένη η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στο θέατρο Αλίκη και στην παράσταση «8 γυναίκες». Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων και για τον τίτλο του sex symbol που της είχε αποδοθεί. Όπως σημείωσε, «Όταν ήμουν μικρή με πείραζε, τώρα όχι».

Η ηθοποιός μίλησε και για την καριέρα της στο θέατρο και την τηλεόραση. Μάλιστα σε ένα σημείο της κουβέντας η ίδια αποκάλυψε πως τρεις άνθρωποι απομόνωσαν ερωτικές σκηνές δικές της από σήριαλ ή ταινίες, για να τα δώσουν σε πορνογραφικά sites. Αυτά τα πλάνα μπήκαν σε ιστοσελίδες με τίτλο «Δείτε επώνυμες Ελληνίδες να κάνουν σεξ». Μετά τα συγκεκριμένα βίντεο, τα sites προχωρούσαν σε σκληρό πορνό. Η ηθοποιός μάλιστα εξήγησε: «Και θέλω να πω πως αυτοί οι τρεις άνθρωποι έβγαλαν χρήματα από αυτό Πολλά λεφτά. Και υπάρχει ο κίνδυνος να το δουν τα παιδιά σου και να νομίζουν πως έχεις κάνει ταινίες πορνό. Προσωπικά και στα δύο παιδιά μου έχω μιλήσει. Τους έχω πει για τη φύση της δουλειάς μου. Τους έχω βάλει μέσα σε αυτό το οποίο είναι το ψέμα της δουλειές». Η ίδια μάλιστα, τόνισε πως δεν ξέρει αν θα έκανε τα αισθησιακά καρέ που γύρισε παλαιότερα στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση. Όπως υπογράμμισε, η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της σε μια εποχή που το γυμνό υπήρχε στην τηλεόραση, στο σινεμά και στο θέατρο…

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Xαμογέλα και πάλι»

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι, η ηθοποιός έχει αναλάβει νέα σχέδια. Όπως έχει γράψει αποκλειστικά το okmag, ίδια μαζί με τον Μέμο Μπεγνή  θα πρωταγωνιστήσουν στο αγαπημένο έργο μικρών και μεγάλων, «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιουλίου Βερν, μια παραγωγή την οποία ετοιμάζει με φροντίδα ο πολύπραγος, Γιάννης Παπαθανασίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ