Κρίση φαίνεται πως περνά ο γάμος της Νάταλι Πόρτμαν και του συζύγου της. Τα δημοσιεύματα και τα tabloids θέλουν τον σύζυγό της, Μπέντζαμιν Μιλίπεντ να απάτησε τη σταρ, Πέτρα του σκανδάλου είναι μια 25χρονη γυναίκα και το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στη γαλλική εφημερίδα Voici. Σύμφωνα με την εφημερίδα η παράνομη σχέση ήταν «μικρή και τελείωσε». Μάλιστα το ίδιο άρθρο σημείωνε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο χορευτής σύζυγός της εξακολουθούν να είναι μαζί.

Κρίση στον γάμο

To νέο δεν άργησε να μεταδοθεί και από τα αμερικάνικα sites με την Page Six να αφιερώνει δεκάδες θέματα στο σκάνδαλο.

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Νάταλι να τον συγχωρέσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη», τόνισε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στο κανάλι Ε. «Η Νάταλι προστατεύει την προσωπική της ζωή της και δεν έχει καμία πρόθεση να την εκθέσει στα media. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της».

Πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι, αναφέρει στην Page Six: «Δεν έχουν χωρίσει, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους. Ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Νάταλι. Αγαπάει κι εκείνη και την οικογένειά τους. Το μοναδικό πράγμα στο οποίο εστιάζουν τώρα είναι τα παιδιά τους».

Solo εμφάνιση στο Roland Garros

Την Τετάρτη ωστόσο η Νάταλι πόρτμαν εθεάθη στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στο Roland Garros. Ντυμένη με ένα χαριτωμένο μίνι ffloral φόρεμα και ψάθινο καπέλο ια τον ήλιο, η ηθοποιός θέλησα να παρακολουθήσει τον αγώνα της Κόρι «Κόκο» Γκάουφ.

Η σταρ ήταν χαμογελαστή, ενώ εν σταμάτησε να ενθαρρύνει από τις κερκίδες την αγαπημλενη της παίκρια,

To love story

Nα σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012. Η Πόρτμαν και ο Μιλίπιντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Μαύρου Κύκνου» όπου πρωταγωνίστησε η Πόρτμαν, κερδίζοντας μάλιστα το Όσκαρ Ά γυναικείου ρόλου.

Στην ταινία ο Μιλίπεντ υπέγραψε τη χορογραφία οπότε η συνεργασία τους ήταν πολύ στενή. Το 2011, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον γιο τους Άλεφ, ενώ ακολούθησε την κόρη Αμαλία το 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ