Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και απάντησε στις φήμες που την θέλουν στο Open αλλά και στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν από τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάντα Πιερίδη.

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής και παρουσιαστής της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τη Μαριάντα Πιερίδη είχε αναφέρει ότι «Όποιος θέλει να μπει στην παρέα καλώς να έρθει, όποιος θέλει να το παίξει high society να μείνει σπίτι του».

Έπειτα, ο Τριαντάφυλλος είχε μιλήσει στη «Super Κατερίνα» και είπε πως: «Είπα ότι είμαστε μια παρέα που είμαστε και οι 4 άβγαλτοι στη δουλειά και όποιος έρθει στην παρέα είναι καλοδεχούμενος. Όποιος όμως θέλει να το παίξει, καλύτερα να μην έρθει. Αν το παρεξηγήσατε τώρα; Η Ναταλί είναι και φίλη μου και με τον Γρηγόρη Γκουντάρα είμαστε φίλοι και μιλάμε. Τα παιδιά μας παίζουν μπάλα στο ίδιο γήπεδο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Η Ναταλί Κάκκαβα μέσα από τη συνέντευξή της στον Στέφανο Κωνσταντινίδη απάντησε πως:

«Στο τρέιλερ του Open δεν μπορώ να είμαι, γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έχω κάνει επικοινωνία και συναντήσεις με τη διοίκηση του Open. Η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία πρωινή συνεργασία. Λέω ναι στην πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου, εύχομαι να είμαι μέρος της ομάδας. Δεν έχω υπογράψει, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις».

Για τον Τριαντάφυλλο

«Στενοχωρήθηκα με την υποψία και μόνο του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται, στενοχωρήθηκε κι εκείνος μαζί μου».

Διαβάστε επίσης: Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με τη Ναταλί Κάκκαβα – «Είναι καλοδεχούμενη στην εκπομπή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ