Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το έτερον ήμισυ του Γρηγόρη Γκουντάρα. Η δημοσιογράφος Ναταλί Κάκκαβα η οποία κάθε Σάββατο ανεβαίνει στη σκηνή του J2US με τον Κώστα Αγέρη εξέφρασε εξαρχής το «αίτημά» της. «Ξέρετε ότι είναι χαρά μου να είμαι μαζί σας. Απλά Κατερίνα θέλω να σου ζητήσω μια χάρη. Θέλω άλλη φορά να με βάζεις μακριά από τον Γρηγόρη. Θέλω να ξεφύγω από αυτή την τηλεοπτική δικτατορία του Γκουντάρα. Δεν με αφήνει να μιλήσω. Με σπρώχνει από κάτω. Μια φορά μπορώ να το ζήσω αυτό το πράγμα; Μου είπαν θα κάτσω εδώ και λέω “όχι πάλι”», σχολίασε γελώντας.

«Γλυκιά γυναίκα», απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας πιάνοντας το χιούμορ της συζύγου του. Εκείνη όμως είχε ακόμα μια ερώτηση. Αυτή τη φορά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αφορμή της ερώτησής της Ναταλίας Κάκκαβα η Μαίρη Βιτινάρος την οποία ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπαθεί πολύ και το εκφράζει κάθε φορά που τη βλέπουν σε βίντεο.

«Να σε ρωτήσω κάτι Ανδρέα; Γιατί μου το είπες αυτό μπαίνοντας;», αναρωτήθηκε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Πρόσεξε γιατί δεν θα ξαναφάς ποτέ», προειδοποίησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ο Γρηγόρης δεν έχει μάτια να τα κοιτάξει. Αφού κάνει ερώτηση και μου λέει “καλή ήταν;” γιατί έχει αλλού το μυαλό του. Στο σπίτι, στις πρόβες, στα παιδιά και σε εσένα», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είσαι η πιο εντυπωσιακή γυναίκα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Είναι μια κοπέλα από το GNTM που συμπαθεί ο Γρηγόρης», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας τη Ναταλί Κάκκαβα να αναρωτηθεί: «Είχε έρθει;»

«Δυστυχώς όχι», έσπευσε να απαντήσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας κάνοντάς τους όλους να ξεσπάσουν σε γέλια.

Λίγο αργότερα η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασε τη Μαίρη Βιτινάρος για την παρουσία της στο GNTM. Εκεί οι ατάκες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν απανωτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ