Η ζωή για τη Νάντια Μπουλέ έχει αλλάξει προς το καλύτερο, μετά τον ερχομό της κόρης της, Σεμέλης. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί τον Ιούλιο του 2021 καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισάακ.

Μάλιστα η ίδια κοινοποιεί κατά καιρούς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας δίνει μια μικρή γεύση από όσα κάνει με την κόρη της.

Αυτή τη φορά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την 11 μηνών κόρη της να παίζει με τα νέα παιχνίδια της με θέμα τη θάλασσα. «Μαθαίνοντας το βασίλειο της θάλασσας, πριν τις διακοπές», έγραψε στο βίντεο όπου αναφέρει και το όνομα του γνωστού συγγραφέα, Γιώργου Λεμπέση.

Ο Γιώργος Λεμπέσης, είναι δημιουργός φαντασίας και θεατρικός συγγραφέας. Τον γνωρίσαμε από την πετυχημένη σειρά βιβλίων «Ψαρόσουπα». Έχουν κυκλοφορήσει πολλά βιβλία του παιδικής λογοτεχνίας, και CD με τραγούδια για παιδιά που ερμηνεύουν γνωστοί καλλιτέχνες, επιτραπέζια παιχνίδια και λούτρινα κουκλάκια με τους χαρακτήρες των έργων του ενώ τα θεατρικά έργα του έχουν ανέβει σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας και της Κύπρου.

Η Νάντια Μπουλέ παρουσιάζει την εκπομπή Dot. μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη. Πρωταγωνίστρια βέβαια στην καθημερινότητά της είναι η κόρη της για την οποία έχει δηλώσει:

«Νομίζω ότι η κύρια πηγή του δισταγμού μου ήταν η ευθύνη που συνοδεύει την απόκτηση ενός παιδιού και το γεγονός ότι είναι μια παντοτινή δέσμευση που καθορίζει τον προγραμματισμό της ζωής και της καθημερινότητας σου. Επίσης, πάντα σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ σωστά σε κάτι τόσο σημαντικό, αν θα γινόμουν καλή μαμά. Είναι τόσο σπουδαίο το έργο της διαμόρφωσης ενός ανθρώπου που είναι λογικό να σε προβληματίζει. Όμως, από την άλλη, παρόλο που μου το έλεγαν, ειλικρινά δεν περίμενα πόσο ωραίο είναι αυτό που ζεις με το παιδί σου και πόσο δυνατά τα συναισθήματα που σου, γεννιούνται. Είμαι ερωτευμένη μαζί της!», είχε εξομολογηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ