Αντίστροφα μετρά η Νάντια Μπουλέ για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η ηθοποιός ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον θεατρικό επιχειρηματία Γιώργο Ισαάκ.

Η μέλλουσα μαμά, όπως αποκάλυψε στους followers της, αυτές τις μέρες επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες στο παιδικό δωμάτιο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα πριν υποδεχτεί την κόρη της.

Όπως θα δείτε, η κούνια βρίσκεται ήδη στη θέση της, το χρώμα που επικρατεί στη διακόσμηση είναι το λευκό, ενώ στον τοίχο υπάρχουν πολύχρωμες λεπτομέρειες.

Από τη στιγμή που αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός, η Νάντια Μπουλέ -που απολαύσαμε φέτος μέσα από τη δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική», δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της. Την περασμένη Δευτέρα, μάλιστα, βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για να απολαύσει την Άννα Βίσση και έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τη φουσκωμένη κοιλία της.

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων για την Τζένη στην Αγγελική και δεν μπορώ να πιστέψω πως φτάσαμε στο κλείσιμο της σεζόν! Ήταν η πιο “εύκολη” και γεμάτη δώρα, σεζόν που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου. Εύκολη την έκαναν οι πιο υπέροχοι συνεργάτες που θα μπορούσα να φανταστώ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ήταν γεμάτη δώρα για τους προφανείς αλλά και όχι μόνο, λόγους. Τζένη μου, σε αγάπησα πολύ και θα μου λείψεις. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη», έγραψε ολοκληρώνοντας μέρες τα γυρίσματα της Αγγελικής.

Η ανυπομονησία για την έλευση του πελαργού είναι μεγάλη και μέχρι τότε το σίγουρο είναι ότι η Νάντια Μπουλέ μπορεί να απολαύσει ακόμα λίγο παραπάνω φαγητό!

Φωτογραφίες: Instagram/nadiaboule

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ