Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για τη Νάντια Μπουλέ!

Η ηθοποιός, που την φετινή σεζόν ξεχώρισε μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά του Alpha “Αγγελική”, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ.

Στις 3:40 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο ιδιωτικό μαιευτήριο ΙΑΣΩ, η Νάντια Μπουλέ γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κορίτσι.

Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψουν στο σπίτι, όπου μαζί με τον θεατρικό επιχειρηματία θα ξεκινήσουν μία νέα ζωή.

Η Νάντια Μπουλέ κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Βέβαια, είναι γνωστό πώς η ηθοποιός βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Γιώργου Ισαάκ. Οι δύο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι από ελάχιστες ως σπάνιες. Η σχέση τους μετράει ήδη πέντε χρόνια, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συγκατοικούν στον Χολαργό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο και η αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια καθόρισε την επαγγελματική συνεργασία τους, η οποία εκτυλίχθηκε σταδιακά σε μία τρυφερή, ερωτική σχέση. Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ, μάλιστα, έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο, όπως στα μιούζικαλ «Rocky Horror Show» στο Rex, στο «Cabaret» στο Μέγαρο Μουσικής και τελευταία φορά στο «Chicago».

Φωτογραφίες: NDP – Instagram/nadiaboule

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ