Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Αργυράκη και αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στα επαγγελματικά της σχέδια.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Νιώθω ότι έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος. Είναι η πρώτη φορά μετά τη μικρή που επιστρέφω στα καλλιτεχνικά. Είμαι σε μια φάση που έχω αρχίσει και βρίσκω τα πατήματά μου για τον συνδυασμό μητρότητα – δουλειά – οικογένεια! Ενώ δεν ήμουν ποτέ από τις γυναίκες που ήθελα να κάνω παιδί και όταν ήρθε η μικρή ήμουν πολύ άνετη λόγω άνοιας. Αυτά που ένιωσα και η λαχτάρα να είμαι κοντά της, με έκανε να μη θέλω να λείπω τα βράδια. Για αυτό όπου πηγαίνω την παίρνω μαζί μου.

Το πρώτο διάστημα ζορίστηκα αρκετά και τα πρώτα χρόνια της έντονης τηλεόρασης. Η δεκαετία 20-30 στις γυναίκες του θεάματος και της τηλεόρασης είναι η πιο δύσκολη γιατί έχεις να αποδείξεις πράγματα. Είναι πολύ σκληρός μέχρι που πατάς στα πόδια σου και αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται. Και εκεί μειώνεται η αντοχή σου για το τι ακούς!

Δεν μπορώ να πω ότι έχω περάσει πιο δύσκολα από οποιονδήποτε. Βλέπω άτομα που έχουν περάσει ό,τι και εγώ σε εκείνη τη δεκαετία και τα βλέπω με συμπάθεια.

Ευτυχώς είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο καθένας μπορεί να δοκιμαστεί. Θυμάμαι ότι έκανα τηλεόραση και κάποια στιγμή είχα αρχίσει να πατάω στο μουσικό κομμάτι. Θυμάμαι τις πρώτες αντιδράσεις και έλεγαν “τραγουδάει; Ποια είναι αυτή;”.

Στην προσωπική μου ζωή έχω ανάγκη από σταθερότητα, δεν έχω πιστέψει ποτέ σε κάτι παραμυθένιο. Αυτό που ζω τώρα είναι εξαιρετικό, είμαι πολύ χαρούμενη, έχω ένα παιδάκι που λατρεύω. Αλλά δεν νιώθω ότι είναι κάτι που θα μείνει παραμυθένιο. Δεν επιθυμούσα τον γάμο ποτέ ούτε ο σύντροφός μου. Αν αυτό το πάρτι το παραδοσιακό είναι κάτι που δίνει μέσα σου ή στην οικογένειά σου, σε εμάς δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εγώ όταν ακούω “γάμος”, σκέφτομαι διαζύγια. Η λέξη του γάμου μου προκαλεί “πω, θα τρέχουμε στα δικαστήρια να χωρίζουμε”»

Διαβάστε επίσης: Νάντια Μπουλέ: Έχει τα γενέθλιά της – «Είμαστε εδώ και είμαστε καλά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ