Στην εκπομπή Happy Day της Παρασκευής και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για την αναβολή του γάμου της με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να μην είναι πλέον μαζί, αλλά και για τις φήμες γύρω από το όνομά της.

«Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα», εξήγησε η ηθοποιός. Και συνέχισε αναφορικά με τον γάμο της: «Επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω» τόνισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Μάλιστα για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς είπε: «Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση των Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει κάτι τέτοια θέματα. Δεν ξέρω πώς. Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατά καιρούς αυτά. Ο σύντροφός μου δεν ενοχλήθηκε».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ