Μέχρι την αστυνομία έφτασε η Μυρτώ Αλικάκη και το αποκάλυψε σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους. Η πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου και η πρωταγωνίστρια του έργου απάντησε σε όλα.

Όπως έκανε γνωστό συχνά την μπερδεύουν με τη Ναταλία Δραγούμη. Πώς αντιδράει όμως η ίδια; «Μου συνέβη πριν από λίγες μέρες πάλι να με μπερδέψουν με τη Ναταλία Δραγούμη. Μπορώ να καταλάβω ότι από μακριά έχουμε έτσι μια κοινή αίσθηση, είναι πολύ αστείο. Τους λέω ότι δεν είμαι η Ναταλία, αλλά είμαι η Μυρτώ. Φαντάζομαι ότι και η Ναταλία αν της συμβαίνει, το ίδιο θα κάνει».

Μεταξύ άλλων η Μυρτώ Αλικάκη ρωτήθηκε για τα ακραία συμβάντα που της έχουν συμβεί αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που την οδήγησε μέχρι την αστυνομία. «Πολλά ακραία μου έχουν συμβεί. Το πιο ακραίο ήταν να με παρακολουθεί κάποιος, ήταν αυτό που λέμε stalker, αυτό που λίγο σε αγχώνει. Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία» δήλωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί παράλληλα στο Μαύρο Ρόδο, όπου υποδύεται τη μοναχή Καλλιόπη. Μιλώντας για τον ρόλο της σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! αποκάλυψε: «Αν εξαιρέσεις ότι είναι μοναχή, η Κασσιανή είναι ένας κανονικός άνθρωπος, με τα προβλήματά του, τις αγωνίες και τις ανησυχίες του.

Το θέμα με την Κασσιανή είναι ότι παρόλο που έχει αρνηθεί τα εγκόσμια και είναι καλόγρια, δεν έχει καταφέρει να ηρεμήσει την ψυχή της. Βασανίζεται από την ανάγκη για εξουσία και έχει πολλές ανασφάλειες. Κάπως έτσι λοιπόν την είδα και την πλησίασα, ως έναν κανονικό άνθρωπο».

Όσον αφορά τη δική της σχέση με τη θρησκεία δήλωσε: «Ποτέ δεν ήμουν κοντά, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να πιστεύω και, πολύ περισσότερο, να έχω σχέση με την εκκλησία. Ασφαλώς υπάρχουν πολλά πράγματα στον Χριστιανισμό που τα βρίσκω όμορφα και με αφορούν, όπως η ιδέα της αγάπης και της συγχώρησης. Αλλά και άλλα που δεν τα θέλω, όπως η ιδέα της αμαρτίας και της ενοχής. Επίσης, δεν μου αρέσει όταν η εκκλησία εκμεταλλεύεται τις αγωνίες των πιστών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ