Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης (18/6) στο Πάμε Δανάη.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους γιους της, αλλά και για τον ρόλο που παίζει η μοναξιά στη ζωή της.

«Ξέρουν ότι η μαμά τους δεν θα είναι μόνη της. Έχουν μια μαμά που είναι κοινωνική και ζωντανή. Είναι άγνωστη έννοια για μένα η μοναξιά. Αυτό που μου λείπει είναι η μοναχικότητα. Πιστεύω ότι με εμπιστεύονται ότι “θα βρω την άκρη”. Δεν είμαι εκδικητική. Όταν ήταν πιο μικροί οι γιοι μου ήμουν πιο ανοιχτόμυαλη», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε επίσης στην κωμωδία του Μολιέρου που πρωταγωνιστεί.

«Είναι η τρίτη δουλειά που κάνω με τον Αιμίλιο Χειλάκη. Είναι πολύ δυνατό στην κωμωδία, γιατί ψάχνει πάντα να βρει το σκοτεινό στοιχείο που έχουμε οι άνθρωποι και να το διακωμωδήσει. Το είδος του χιούμορ του είναι συχνά μαύρο, αλλά όχι παλιακό και ανάλαφρο.

Στην παράσταση είμαστε σκληροί και ωμοί, θέλουμε κάτι να “κερδίσουμε” ο ένας από τον άλλον. Αυτή είναι και η αξία του έργου, να πεις την ιστορία στο σήμερα. Πιστεύω ότι τα σπουδαία έργα είναι διαχρονικά, κάνει μια βαθιά τομή στην ανθρώπινη ψυχή», ανέφερε.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν αντέχει καθόλου τον πόλεμο»

«Δεν πονάνε όλα τα πράγματα το ίδιο, κάποια πονάνε υπερβολικά. Τίποτα δεν είναι τόσο απαλό όσο φαίνεται, δεν νιώθω ότι τα πράγματα έχουν έρθει εύκολα. Έχω πονέσει και έχω προσπαθήσει πολύ για να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν αντέχει καθόλου τον πόλεμο. Ανήκω στις “ειρηνευτικές δυνάμεις”. Ηρεμώ τις εντάσεις και στη ζωή μου θέλω ειρήνη», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Μυρτώ Αλικάκη – Νικόλας Κωστής: Τα τρυφερά στιγμιότυπα από τη νέα βραδινή τους έξοδο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ