Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού Survivor προσγειώθηκε στο Ελευθερίος Βενιζέλος. Εκεί, μέσα στο αυτοκίνητο της παραγωγής την περίμενε ο Γιάννης Λυγνός.

Το όνομά του είχε αναφερθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του Survivor. Ιδιαιτέρως όταν αναπτύχθηκε το φλερτ ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη, ενώ όλοι νόμιζαν πως έξω από το Survivor έχει σχέση με τον John.

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην κανονική της ζωή θέλησε να μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η Μυριέλλα Κουρεντή μας έδειξε μέσα από ένα insta story μια γλυκιά τους φωτογραφία.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σχέση τους: «Είπα ότι έχω σχέση με τον John για να με αφήσουν ήσυχη. Να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Δεν έχω και δεν είχα τη σχέση που νομίζουν όλοι. Γι’ αυτό δεν ένιωθα άσχημα ή ενοχές. Δεν ένιωθα ότι έχω κερατώσει κάποιον. Είχα δει και τον Βαλάντη ότι τον ελκύω. Είχα πει ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει ο άλλος, στην προσπάθεια να με προστατεύσω είπα ένα ψέμα», ξεκαθάρισε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της η ηθοποιός. Όσον αφορά στην έλξη που ένιωσε για τον Γιώργο Κατσαούνη είχε εξηγήσει: «Ο Γιώργος είναι ο άνδρας που θα νιώσει μια γυναίκα ότι θα την προστατεύσει. Έτσι ξεκίνησε η δική μου έλξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ