Τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον Γιάννη Λυγνό περνα η Μυριέλλα Κουρεντή λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η ηθοποιός είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων για τη σχέση της εκτός Survivor. Οι δυο τους αυτή τη φορά μοιράστηκαν μια κοινή φωτογραφία τους από την παραλία. Η Μυριέλλα Κουρεντή δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέλυσε τον ορισμό της «Ευτυχίας».

«Ευτυχία < αρχαία ελληνική ευτυχία < εὖ + τύχη. 1. Κατάσταση ευφορίας και ψυχοσωματικής ικανοποίησης που πηγάζει από την  επίτευξη κάποιων στόχων. 2. Καλή Τύχη, καλοτυχία» έγραψε στην ανάρτησή της.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σχέση τους: «Είπα ότι έχω σχέση με τον John για να με αφήσουν ήσυχη. Να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Δεν έχω και δεν είχα τη σχέση που νομίζουν όλοι. Γι’ αυτό δεν ένιωθα άσχημα ή ενοχές. Δεν ένιωθα ότι έχω κερατώσει κάποιον. Είχα δει και τον Βαλάντη ότι τον ελκύω. Είχα πει ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει ο άλλος, στην προσπάθεια να με προστατεύσω είπα ένα ψέμα», ξεκαθάρισε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της η ηθοποιός. Όσον αφορά στην έλξη που ένιωσε για τον Γιώργο Κατσαούνη είχε εξηγήσει: «Ο Γιώργος είναι ο άνδρας που θα νιώσει μια γυναίκα ότι θα την προστατεύσει. Έτσι ξεκίνησε η δική μου έλξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ