Πολλά μπορούμε να φανταστούμε για το μέλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αλλά σίγουρα το ότι θα γινόταν συγγραφέας, ξεπερνά κάθε σενάριο. Κι όμως τη Δευτέρα η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε πως στα σχέδιά της είναι να γράψει ένα βιβλίο μυθοπλασίας που εμπνεύστηκε από τη ζωή της και την πρόσφατη δικαστική μάχη ενάντια στην κηδεμονία του πατέρα της. Μάλλον ζήλεψε την καριέρα του μαέστρου του σασπένς, Στίβεν Κινγκ.

Με ένα μάλλον τρομακτικό post στο Instagram κι ένα χέρι που καθρεφτίζεται στα νερά μιας θάλασσας και κρατάει ένα στυλό, η Μπρίτνεϊ δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

Σύμφωνα με άρθρο από το womanfirst.co.uk, το βιβλίο θα περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή κοπέλα που δολοφονήθηκε και βρίσκει το φάντασμα της «κολλημένο στο αδιέξοδο». Όπως τονίζει και η ίδια, έχει πιάσει μολύβι μαι χαρτί και γράφει ένα βιβλίο για μια κοπέλα που δολοφονήθηκε, ωστόσο το φάντασμα της μένει κολλημένο στη Γη λόγω τραύματος και δεν ξέρει πώς να περάσει στον άλλο κόσμο. Δεν έχει κανέναν που να εμπιστεύεται, αλλά κάτι συμβαίνει και καταλαβαίνει πώς να περάσει στον κόσμο που θέλει πρέπει να αντιμετωπίσει τους ίδιους ανθρώπους που τη δολοφόνησαν ή να δημιουργήσει μια εντελώς νέα ζωή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ