Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Παρασκευής. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εξερχόμενες εμφανίσεις στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» από τις 24 Μαρτίου αλλά και για την επιθυμία της να γίνει γιαγιά. Μάλιστα δεν δίστασε να ομολογήσει πως στεναχωρήθηκε με τον χωρισμό της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για τον γάμο της με τον Λευτέρη Νικόλιζα: «Είμαι 39 χρόνια με τον άνδρα μου. Θα τσακωθούμε γιατί τρώω πολύ. Μου λέει: “Σταμάτα να τρως”». Και η ίδια συνέχισε: «Δεν τον ζηλεύω πια τον σύζυγό μου, έχω περάσει όμως τρελές ζήλιες στο ξεκίνημα της σχέσης μας. Σκέφτηκα τώρα τι είναι αυτό, ξέρω ότι θα έχει δει 10 γυναίκες και άλλες 20 στο ιατρείο του με προβλημάτισε λίγο, εξάλλου κι εγώ ένα ραντεβού ήμουν».

Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις; Η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων που θα σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου κοιτώντας το πρωί στον καθρέφτη Δεν έχω πειραχτεί ιδιαίτερα, έχω πειραχτεί τόσο όσο. Με ενδιαφέρει να μην αλλάξω φυσιογνωμία… Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ