Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος έγινε πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο ηθοποιός, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα“, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η σύντροφός του, επίσης ηθοποιός, Ιφιγένεια Μακρή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και τους έκανε να νιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σκηνή από τη “Μουρμούρα” με την Φωτεινή Αθερίδου

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

“Επ, τι είσαι εσύ;
Τι είμαι εγώ;
Μικρή ηλιαχτίδα
Κόκκινη μπάλα
Από πού ήρθες;
Από που ήρθα;
Ποιος είμαι εγώ;
Ποια είσαι εσύ;
Που πάμε;
Πάμε παρέα.
Φως καινούργιο φως.
Με φωτίζεις σε φωτίζω
Και έτσι πάει η ζωή
Μέχρι να κλείσουν τα φώτα μου
Που πάω;
Που με πάς;
Σε αγαπώ.
14/7/2021
Κ. Π. Για Α. Π.”.

Μπορεί ένας γάμος να κρατιέται, αλλά ο κάθε άνθρωπος μόνος του έχει κάποιες επιθυμίες. Αν μέσα στον γάμο δεν τις εκπληρώνει, αυτό κάπου θα το εκφράσει και αν δεν το κάνει θα έχει επιπτώσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα… Ο καθένας θα πρέπει να εκφράζεται καλλιτεχνικά. Στην ουσία, όμως, κάποιος ξεσπάει για λίγο μέσα από μια άλλη ασχολία, αλλά επί της ουσίας επισκιάζει προσωρινά το πρόβλημα, δεν το λύνει είναι το βασικό που γίνεται στη ζωή αυτή τη στιγμή. Άμα θες να γίνεις ζωγράφος και δεν καταφέρνεις να βγάλεις λεφτά από αυτό, τι κάνεις; Μπορείς να συνεχίσεις τη ζωγραφική σου και να δουλεύεις σε κάτι το οποίο θα είναι συμβατικό. Έχουν κατασκευάσει έτσι την κοινωνία. Το καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία. Πρέπει να έχεις τον χρόνο να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί. Άμα δεν εκφράζεις αυτό που σε βασανίζει, αρρωσταίνεις ψυχολογικά και σωματικά“, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ