Κλίμα θλίψης και οργής επικρατεί σε όλη τη χώρα και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τοποθετηθεί δημόσια μετά τις ανεξέλεγκτες φωτιές που έχουν κατακάψει τη χώρα. Ανάμεσά τους και η Μιμή Ντενίση που έκανε τη δική της παρέμβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός που αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για την ταινία {Σμύρνη μου αγαπημένη» στάθηκε ανήμπορη απέναντι στις φωτιές και την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε όλη τη χώρα. Η Μιμή Ντενίση που λίγο έλειψε να κινδυνεύσει και το προσωπικό της «καταφύγιο» στον Θεολόγο από τη φωτιά μίλησε με αιχμηρά λόγια για τις ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν.

«Αυτήν τη γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ… ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ούτε τα δάση που έδιναν ζωή στην Αττική. Το θέμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως η χώρα δεν έχει υποδομές. Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουνε γιατί πρέπει να έρθει ο Δήμος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κράτος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους… και οι άλλοι. Πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη και πόσες οργανωμένα; Φοβάμαι οι περισσότερες.

Γκαζάκια άπειρα παντού, φακοί, καθρεφτάκια. Πόσο μίσος υπάρχει σ’ αυτήν τη χώρα; Γιατί; COVID, ανεργία και τώρα αυτό! Πώς θα ζήσει αυτός ο κόσμος; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχία. Καημένη Ελλάδα! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές και τις αγκαλιές προς όλους κι ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία, υποδομή αληθινή και νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως!}, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μιμή Ντενίση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ