Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο «πρωταγωνιστής» στη βραδινή εκπομπή της Πέμπτης (19/10) του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Έλληνας αθλητής του μήκους που μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες συγκινήσεις τα τελευταία 3 χρόνια έδωσε μια ειλικρινή και εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη κι μίλησε τόσο για το πώς χαλαρώνει πριν τους αγώνες, όσο και για τα μετάλλια που έχει πάρει.

Ο ίδιος στη συνέντευξη παραδέχεται πως είναι τεμπέλης, αν και όπως λέει του έχουν πει να μην το λέει αυτό, ωστόσο δεν μπορεί να μην είναι ειλικρινής.

«Πάντα θα πιστεύω πως δεν άξιζα το χρυσό στο Τόκιο»

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε επίσης και στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο λέγοντας πως δεν το άξιζε.

«Πάντα θα πιστεύω πως δεν άξιζα το χρυσό. Ο Ετσεβαρία ήταν πολύ καλύτερος από εμένα τότε. Αυτός ο αθλητής έκανε στον προκριματικό 8,50μ. εγώ κέρδισα στον τελικό με 8,41μ. Ελπίζω να επιστρέψει γιατί τώρα θα είχαμε πολύ ωραίο ανταγωνισμό», είπε.

Πώς χαλαρώνει πριν τους αγώνες;

Ο Μίλτος ανέφερε πως δυο μέρες πριν από αγώνα ειδικά όταν είναι σημαντικός, δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι και χαλαρώνει παίζοντας video games και κοιμάται μέχρι τις 12 το βράδυ βαριά. Μεγάλη του αγάπη επίσης είναι το μπουζούκι, ενώ ξέρει και κιθάρα.

Πήγαινε σε μουσικό σχολείο και έπαιζε πρώτο μπουζούκι στην ορχήστρα του σχολείου. Δεν παρέλειψε φυσικά να δείξει στον δημοσιογράφο και αυτή την ικανότητα του.

Γιατί στις βραβεύσεις του πηγαίνει με φόρμες;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης του τόνισε πως δεν αποχωρίζεται εύκολα τις φόρμες του, με τον Μίλτο Τεντόγλου να εξηγεί τους λόγους.

«Οι φόρμες με κάνουν να νιώθω άνετα και τις φοράω παντού. Έχω πάει σε πολλές δεξιώσεις και βραβεύεις με φόρμα. Δεν το κάνω για να μειώσω κάποιον ή να μειώσω την κατάσταση. Πιστεύω πως τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο, αλλά και γιατί θέλω να νιώθω ελεύθερος», πρόσθεσε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε επίσης πως δεν θέλει να είναι πρότυπο για κανέναν, ενώ ανέφερε πως ο επόμενος στόχος του στο μήκος είναι να φτάσει τα 8,75μ.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι τεμπέλης και μου έχουν πει να μην το λέω, αλλά είμαι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ