Η διάσημη ηθοποιός, Μίλα Κούνις, που κατάγεται από την Ουκρανία η οποία πλήττεται από τα χτυπήματα της Ρωσίας, εξομολογήθηκε στο Conversations Above the Noise και στη Μαρία Σρίβερ πως πάντοτε ένιωθε Αμερικανίδα, όμως πλέον είναι πολύ περήφανη για τις ουκρανικές της ρίζες.

«Πάντα ένιωθα Αμερικανίδα και όταν όλοι μου έλεγαν ότι είμαι από την ανατολική Ευρώπη, εγώ τους έλεγα πως νιώθω περισσότερο σαν να έχω ρίζες από το Λος Άντζελες. Μετά συνέβη αυτό στη χώρα μου. Ο Άστον κι εγώ μάλιστα, πήγαμε και συναντηθήκαμε με τον Ζελένσκι, λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού. Αν και ήμουν εκεί όμως, συνέχιζα να νιώθω Αμερικανίδα», ανέφερε η Μίλα Κούνις.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κάποια από τα συναισθήματά της άλλαξαν, μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. «Συνέβη αυτό έπειτα και δεν μπορώ να εκφράσω ή να εξηγήσω όσα ένιωσα. Είναι σαν να έχει ξεριζωθεί ένα κομμάτι της καρδιάς μου, είναι το πιο παράξενο συναίσθημα», συμπλήρωσε.

Η Μίλα Κούνις, ξεκαθάρισε επίσης πως δεν φταίει ο ρωσικός λαός. «Όλη αυτή η αλληλεγγύη προς τους Ουκρανούς δεν σημαίνει πως οι υπόλοιπες χώρες ή άνθρωποι είναι κακοί. Δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να θεωρήσουμε εχθρούς τους ανθρώπους στη Ρωσία. Θέλω να δώσω έμφαση σε αυτό, καθώς στον Τύπο δεν αναφέρεται συχνά».

Τέλος πρόσθεσε: «Παντού υπάρχει η πεποίθηση ότι “αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας”. Δεν χρειάζονται να ενισχύονται τέτοιες αντιλήψεις. Παροτρύνω τον κόσμο να στρέψει το βλέμμα του στους ανθρώπους που είναι στην εξουσία και όχι σε όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ