Τον πρωτογνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια περίπου μέσα από την ταινία 365 μέρες στο Netflix. O Ιταλός Μικέλε Μορόνε έκανε αμέσως αίσθηση χάρη στο γοητευτικό του πρόσωπο και το αγαλματένιο σώμα. Τώρα ο ίδιος που εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδιστής κάνει μια ανακοίνωση-έκπληξη.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας «365 μέρες», που είναι βασισμένη στην τριλογία της Πολωνής συγγραφέα Λιπίνσκα Μπλάνκα, το Netflix ανακοίνωσε την παραγωγή δύο sequels.

Ωστόσο, ο 31χρονος ηθοποιός δεν θα αρκεστεί στον ρόλο του Μαφιόζου Ιταλού και θα επιστρέψει σε πολλά ταμπλό. Πιο συγκεκριμένα, ο Μορόνε ανακοίνωσε πως θα κάνει το ντεμπούτο του στην ινδική μουσική δίπλα στη σταρ του Bollywood Ζακλίν Φερνάντεζ. Το ζευγάρι θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι Mud Mud Ke στις 12 Φεβρουαρίου με ένα μουσικό βίντεο κλιπ. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα μπω στον μουσικό χώρο στην Ινδία. Είναι συγκινητικό να σε καλωσορίζουν με τόση αγάπη. Λατρεύω τις προκλήσεις και το Mud Mud Ke ήταν μια πρόκληση που με ενθουσίασε. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με το Desi Music Factory. Ευχαριστώ τους ανθρώπους αυτής της χώρας που περίμεναν το ινδικό ντεμπούτο μου», τόνισε ο Μορόνε στο Variety.

Από την άλλη, η παρτενέρ του πρόσθεσε, «Τι συναρπαστική στιγμή είναι αυτή για την ινδική μουσική. Είμαι ενθουσιασμένη για το ντεμπούτο του Μικέλε στην Ινδία και είμαι σίγουρη ότι θα αγκαλιαστεί από το κοινό. Μου θυμίζει πόσο φιλόξενη ήταν για μένα η Ινδία. Είμαι βέβαιη ότι η είσοδος του Μορόνε στην Ινδία δεν θα είναι διαφορετική. Ευχαριστώ τους θεατές και τους ακροατές που μας έδειξαν τόση αγάπη και ελπίζουμε να σας φέρουμε σε όλους ένα αξέχαστο τραγούδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ