Ο ηθοποιός Μιγκέλ Εράν ή αλλιώς όπως το γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά La Casa de Papel του Netflix, «Ρίο», κινδύνεψε σοβαρά όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του και κατάφερε να βγει από αυτό την τελευταία στιγμή.

Ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά, εξήγησε ότι η φωτιά ξέσπασε την νύχτα όταν ο ίδιος ξύπνησε «από τον ήχο της φωτιάς, που έκαιγε τα πάντα». Ακόμη αποκάλυψε πως κατάφερε να σωθεί πηδώντας από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του.

«Η φωτιά με έπιασε στον ύπνο και ξύπνησα με τον ήχο του σπιτιού μου να καίγεται. Δραπέτευσα από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Ισπανός ηθοποιός σε ένα βίντεο που ανέβασε στο  Instagram την Παρασκευή ακούγεται να κλαίει με λυγμούς και να φωνάζει «δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε ο Μιγκέλ Εράν καθώς βιντεοσκοπούσε τις ζημιές.

Ακόμη πρόσθεσε πως  ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού του είχε καταστραφεί από την φωτιά. Μάλιστα το ταβάνι στην κουζίνα και το σαλόνι έπεσε και τα υπάρχοντά του έγιναν στάχτη. «Ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πυροσβέστες της Αβίλα και την ασφάλεια της πόλης μου. Οι απώλειες ήταν υλικές…», σημείωσε ο Εράν. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη φωτιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά, La Casa de Papel, προβλήθηκε για πρώτη φορά από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια. Το Netflix αγόρασε τη σειρά αργότερα και ξεκίνησε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017, έτσι το κοινό της αυξήθηκε κατακόρυφα και έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix ενώ εμφανίζεται 199η ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο ΙMDB. 

Το Netflix, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και δεύτερο κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη. Έτσι, στις 19 Ιουλίου του 2019 έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα Netflix ο δεύτερος κύκλος με το τρίτο μέρος της σειράς. Στις 3 Απριλίου 2020 έκανε πρεμιέρα το 4ο μέρος. Αργότερα, ανακοινώθηκε η ανανέωση της σειράς για 5ο μέρος (3ος κύκλος), χωρισμένο σε 2 τόμους. Ο πρώτος τόμος κυκλοφόρησε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ ο δεύτερος τόμος κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώνοντας τη σειρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ