Ο δημοφιλής ηθοποιός Michele Morrone από την ταινία “365 Days”, που έχει σπάσει ρεκόρ προβολών στο Netflix, μπήκε πρόσφατα στο στόχαστρο κάποιων που αμφισβήτησαν δημοσίως τη σεξουαλικότητά του.

Τι ακριβώς συνέβη;

Ο Michele Morrone δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον καλό του φίλο Simone Susinna και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε: «Είμαι ψεύτης…». Την ίδια φωτογραφία και, μάλιστα, με την ίδια ακριβώς λεζάντα δημοσίευσε και ο Simone Susinna στο δικό του προφίλ.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, οι δυο τους βρίσκονται μέσα σε μία πισίνα και ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φακό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, άμεσα ξέσπασαν σχόλια σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις του γοητευτικού Ιταλού, με πολλούς να θεωρούν πώς ο Michele Morrone αποκάλυψε εμμέσως ότι είναι είναι ομοφυλόφιλος.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν κι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι στην συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζεται ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που δεν πρέπει να κρύβει τη σεξουαλικότητά του.

Σημαντικό ρόλο στο να βγουν αυτά τα συμπεράσματα έπαιξε και το γεγονός ότι στην Αμερική ο Ιούνιος είναι ο μήνας της Υπερηφάνειας της Διαφορετικότητας.

Μετά τον σάλο στα social media, λοιπόν, ο Michele Morrone αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντησει και επέλεξε να τοποθετηθεί αναφορικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στα Instastories του.

«Είναι πολύ καλός μου φίλος, είμαστε σαν αδέρφια και κάνουμε μια ταινία μαζί. Ήταν απλά μια φωτογραφία και τίποτα περισσότερο. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της LGBT κοινότητας, αλλά απλά τραβήξαμε μια απλή φωτογραφία», είπε ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ