Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σκοτεινή Θάλασσα», Μιχάλης Συριόπουλος βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την οικογένειά του, και το δρόμο της υποκριτικής που δεν ήταν εύκολος από το ξεκίνημά του.

«Είμαστε 5 αδέλφια. Είμαι ο πέμπτος μιας οικογένειας πολύ όμορφης με πολλά παιδιά και ανίψια. Το θέατρο ήταν πολυτέλεια. Το ένα έφερε το άλλο και έπρεπε να το πάρω απόφαση. Ήταν αρκετά δύσκολη η αρχή. Δεν ήξερα κανέναν, έπρεπε να χάσω πολλά κιλά. Έπρεπε να χάσω 36 κιλά όταν ήμουν 17 χρονών. Όταν πρωτοβγήκα ήταν άλλος ο κόσμος. Κάπως σε ωθούσαν στο να είσαι όπως πρέπει να αρτιμελής. Να χωρέσεις σε ένα μοντέλο και να γίνεις ηθοποιός», εκμυστηρεύτηκε αρχικά ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Όπως ο ίδιος είπε ένα περιστατικό στην εφηβεία του τον πείραξε πολύ. Συνέβη κατά τη διάρκεια του μαθήματος επαγγελματικού προσανατολισμού στη Β’ Λυκείου.

«Κάποια στιγμή στη Β’ Λυκείου ήταν η πιο γερή μου «σφαλιάρα». Είχε εκπρόσωπο από το κάθε επάγγελμα για να μας μιλήσει. Ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ήξερα ούτε τον τρόπο, ούτε πως ξεκινάς και πήγα σε αυτό τον άνθρωπο να μου δώσει τα φώτα του. Ήταν ηθοποιός της Θεσσαλονίκης, δεν ζει πια. Μου είπε: “Αγόρι μου εσύ έτσι όπως είσαι, μόνο τον ρόλο του Αγκόπ θα παίξεις στο θέατρο. Πρέπει να χάσεις κιλά. Και τότε βλέπουμε τι θα κάνεις και αν. Ήμουν παχύς και με σπυράκια. Τότε κατάλαβα ότι ήμουν χοντρός. Με πείραξε πολύ και η συμπεριφορά του. Ήταν πολύ δυνατό το “χαστούκι”. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πέρυσι ήταν πολύ της μόδας οι άνθρωποι του θεάτρου να μιλούν άσχημα σε όποιον θέλει να κάνει το όνειρό του», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ