Ο Μιχάλης Σεΐτης, ήταν αυτός που κρυβόταν πίσω από την αμφίεση της μαργαρίτας στο The Masked Singer και το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι».

Στη συζήτησή του τον Νίκο Μουτσινά, ο Μιχάλης Σεΐτης αναφέρθηκε και στην παλιά συμμαθήτριά του, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Ήμασταν συμμαθητές στο δημοτικό στη Ρόδο. Σε όλες τις τάξεις», είπε και ο παρουσιαστής ρώτησε αν έκαναν παρέα.

«Ήμασταν συμμαθητές, παρέα δεν κάναμε. Στο δημοτικό τα αγοράκια με τα κοριτσάκια έχουν μια κόντρα», διευκρίνισε.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλό παιδί, ο Μιχάλης Σεΐτης άργησε μερικά να απαντήσει με τον παρουσιαστή να του κάνει πλάκα. «Μια χαρά ήταν», έσπευσε να δηλώσει ο Μιχάλης Σεΐτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ανήμερα της γιορτής της η παρουσιάστριας βρέθηκε στο παιδικό πάρτι που διοργάνωσε η αδερφή του συντρόφου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτης στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Στη χαρούμενη παρέα βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ιωάννα Σρόιτερ αλλά και η καλλιτέχνις Caroline De Souza. Όμορφη και εντυπωσιακή ήταν η διακόσμηση στο πάρτι, ενώ η παρέα έδειχνε ανέμελη να χαίρεται τον ήλιο και το happening δίπλα στη θάλασσα. Δεν σταμάτησαν τα posts στο Instagram αλλά και οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Ο καιρός άλλωστε ήταν υπέροχος. Για την εμφάνισή της μάλιστα η Σταματίνα επέλεξε ένα τζιν σετ με τοπ και cropped παντελόνι που είχε φορέσει ξανά, δείχνοντας πόσο της αρέσει το απλό αλλά και ενημερωμένο στυλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ