Ο Μιχάλης Σαράντης με τη σύντροφό του, Μαίρη Μηνά γιορτάζουν τον πρώτο μήνα της ζωής της κόρης τους. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram όπου την έχει στην αγκαλιά του. Ποζάρει δίπλα στη μικρή του πριγκίπισσα που μοιάζει να κοιμάται μέσα στα σκεπάσματά της.

«Ένας μήνας και κάτι. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είμαι τόσο ευτυχισμένος και τόσο άυπνος ταυτόχρονα», γράφει ο Μιχάλης Σαράντης και το βλέμμα του τα λέει όλα. Εκείνος όμως συνεχίζει στέλνοντας το πιο τρυφερό μήνυμα στη σύντροφό του, Μαίρη Μηνά. «Μαίρη μου είσαι Ήρωας», δηλώνει ο ηθοποιός με μια κατακόκκινη καρδιά δίπλα στο μήνυμά του.

Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί για τις αλλαγές στην καθημερινότητά του. «Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και την γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου.

Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως. Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι. Η μεγαλύτερα διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με έξι το πρωί δεν κοιμάμαι» ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης για όσα άλλαξαν όταν ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά του με τη σύντροφό του, Μαίρη Μηνά.

Αυτή την περίοδο ο Μιχάλης Σαράντης βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση «Αίας» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη. Ο Μιχαλης Σαράντης ερμηνεύει συγκλονιστικά και τους εννιά ρόλους της τραγωδίας, ενώ ο Απόστολος Χαντζαράς συνομιλεί μαζί του ζωγραφίζοντας, μπροστά στα μάτια των θεατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ