Είναι μόλις λίγες ημέρες που ο Μιχάλης Σαράντης καλείται να παίξει έναν νέο ρόλο, εκείνον του μπαμπά, όχι στο θεατρικό σανίδι, αλλά στην πραγματική ζωή. Η σύντροφός του Μαίρη Μηνά έφερε στη ζωή το κοριτσάκι τους πριν από περίπου μία εβδομάδα. Την Πέμπτη, ο Μιχάλης Σαράντης πήρε την κόρη του μέσα στην καλαθούνα για την πρώτη της βόλτα. Μπαμπάς και κόρη βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε βόλτα στον αγαπημένο δρόμο που ο ηθοποιός έχει περάσει όλη του την παιδική ηλικία.

«Σε αυτό το σταυροδρόμι, μπροστά από τα σκαλιά αυτού του επιβλητικού νεοκλασικού, έχω περάσει όλη μου την παιδική ηλικία. Έχω παίξει σαν τρελός, έχω γελάσει, έχω φωνάξει, έχω τραγουδήσει, έχω ξενυχτήσει, έχω ακούσει την μάνα μου να με φωνάζει να ανέβω στο σπίτι, μέχρι και το πλατάνι που στέκει αγέρωχο στο παρτέρι εγώ με τους φίλους μου το έχουμε φυτέψει.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω βόλτα την κόρη μου πρώτη φορά και να κάτσω στα ίδια σκαλιά, όπως τότε. Έχουν αλλάξει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τι ζούμε αυτές τις ημέρες, τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας.

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις ευχές και τη αγάπη που έχουμε πάρει από όλους σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο.

Σας ευχόμαστε ό,τι φωτεινό θέλετε να σας συμβεί, να σας το προσφέρει η Ζωή απλόχερα», ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης στο τρυφερό κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες με την κόρη του στο κέντρο της Αθήνας μπροστά από ένα επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ