Βαθιά συγκινημένος στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου ο Μιχάλης Ρέππας δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά της.

«Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα, αλλά δεν είναι. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το χωνέψω, όπως όλα τα δυσάρεστα που σου συμβαίνουν. Δεν μπορώ να το καταλάβω τι έχει συμβεί», εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου υπήρξε σταθμός στο ξεκίνημά του και έμπνευση στην πορεία του, καθώς όπως λέει τους δίδαξε χιούμορ. «Γνώριζα για την υγεία της. Δεν είχαμε επαφή τα τελευταία χρόνια γιατί μου φαινόταν μάταιο. Ξέρω ότι δεν επικοινωνούσε καλά. Θυμάμαι κι εγώ αυτά που θυμάται όλο το κοινό. Δεν θυμάμαι την τελευταία μας επικοινωνία, ήταν αρκετά χρόνια.

Η Άννα υπήρξε οριακή για το ελληνικό θέατρο και για την προσωπική μου ιστορία. Υπήρξε ένα δυναμό για την καριέρα μας και εμένα και του Θανάση γιατί μας έδινε έμπνευση όχι με αυτά που έπαιξε, αλλά και για ό,τι έχουμε γράψει στον χώρο της κωμωδίας. Μας δίδαξε χιούμορ. Ήταν μια μεγάλη πρωταγωνίστρια και φαίνεται από το πόσο συγκλονισμένος είναι ο κόσμος για την απώλεια», ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ