Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για τη μουσική και σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ανέφερε αρχικά: «Το ραδιόφωνο στο ξεκίνημά του ήταν κάτι μαγικό για όλο τον κόσμο. Εγώ δεν έκανα αφιερώσεις μέσω του ραδιοφώνου, προτιμούσα άλλους διαύλους επικοινωνίας. Δεν ήθελα η μουσική να έχει σχέση με γνωριμίες, ήθελα οι σχέσεις μου να είναι ιδιωτικές, μακριά από το επάγγελμά μου».

«Με τα live νιώθω ωραία, γιατί κανένα δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο. Λατρεύω τη τεχνολογία από πιτσιρίκι, κυνηγάω ότι καινούριο υπάρχει» πρόσθεσε.

«Δεν νομίζω ότι είδαμε με ΑΙ (τεχνητή νοημοσύνη) τους ΑΒΒΑ στην Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι το διασκέδασε στην Eurovision, κάνει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο».

«Δε θέλω να περιορίσω τη μουσική σε είδη, ούτε να τη κατηγοριοποιήσω. Σημασία έχει να πετύχει η συνταγή. Η Eurovision είναι για νέα παιδιά πλέον, εγώ εκπλήρωσα τη περιέργειά μου για τον διαγωνισμό, πάμε τώρα για άλλα πράγματα».

«Ακούω κυρίως ξένη μουσική. Αν υπήρχε ένα σημαντικό όνομα στους νέους καλλιτέχνες, θα είχε φτάσει στα αυτιά μου. Δε θέλω να γίνω κριτής σε talent show. Οποίος έχει αξία, θα φτάσει εκεί που θέλει».

Διαβάστε επίσης:
Μιχάλης Ρακιντζής: «Μπορεί και να μην τα είχαμε με τη Σοφία Αρβανίτη»

Μιχάλης Ρακιντζής: «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ