Αγωνία πέρασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γιος του Αλέξανδρος τραυματίστηκε σε τροχαίο. Ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος γνωστοποίησε το περιστατικό με μια φωτογραφία του γιου του ξαπλωμένου σε φορείο. Στο στιγμιότυπο ο 18χρονος γιος του είναι ξαπλωμένος σε φορείο στο νοσοκομείο, ενώ το πόδι του είναι τυλιγμένο με επιδέσμους.

«Σήμερα κάποιος ασυνείδητος οδηγός πήγε έστω κατά λάθος να κόψει το νήμα τής ζωής του γιού μου Αλεξάνδρου εν ώρα εργασίας και κατ’ επέκταση και τής δικής μου. Ευχαριστώ την Παναγία πού είναι ζωντανός παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες πού έχουμε μπροστά μας και παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας γιατί δεν φυτρώσανε αλλά τα έχουμε μεγαλώσει με αίμα αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη. Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά έχω το φάρμακο…», περιέγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να στείλουν ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά. Ο γιος του Αλέξανδρος είναι ο μικρότερος. «Είχα παντρευτεί τη μάνα του Αλέξανδρου 2 φορές με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνέντευξή του στο Λοιπόν. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει παντρευτεί 4 φορές, ενώ έχει γίνει και παππούς. Η μεγάλη του η κόρη Μαρία απέκτησε το 2020 ένα κοριτσάκι.

Πριν από τρία περίπου χρόνια, ο ίδιος την παρέδωσε νύφη στον αγαπημένο της, Δημήτρη Αϊβαζίδη, που είναι αξιωματικός του στρατού. Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε το 2019 στο Facebook ο περήφανος πατέρας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το νιόπαντρο ζευγάρι μέσα από την εκκλησία. «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω το παιδί μου χαρούμενο κι ευτυχισμένο δίπλα σε έναν υπέροχο άντρα», είχε γράψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ