Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο τραγουδιστής Μιχάλης Εμιρλής που έγινε πατέρα για δεύτερη φορά τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου. Η σύντροφός του, Ειρήνη Δανιήλ έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι τους. Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media. Ο Μιχάλης Εμιρλής όμως δημοσίευσε και μια τρυφερή φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη σύζυγο και τον γιο τους.

Ο πελαργός είχε χτυπήσει για πρώτη φορά την πόρτα του ζευγαριού τον 15 Αυγουστο του 2018, όταν γεννήθηκε ο μικρός γιος τους. Γιώργος. 3,5 περίπου χρόνια μετά, ο Μιχάλης Εμιρλής και η Ειρήνη Δανιήλ έγιναν ξανά γονείς ενός ακόμα αγοριού. Ο μικρός γεννήθηκε σε κλινική της Θεσσαλονίκης, από όπου κατάγονται και ζουν. Από τη στιγμή της ανακοίνωσης, το ζευγάρι δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για το μωράκι που ήρθε στη ζωή τους.

Λίγο πριν από την επιστροφή στο σπίτι, όμως, με το νέο μέλος της οικογένειας. ο τραγουδιστής έκανε μια τρυφερή ανάρτηση. Ο Μιχάλης Εμιρλής δημοσίευσε μια φωτογραφία λίγο μετά την έκδοση για το εξιτήριο από το μαιευτήριο.

«Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σπίτι. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Το ζευγάρι επιστρέφει πια στο σπίτι μαζί με τον δεύτερο γιο του. Οι δυο τους μάλιστα ανυπομονούν να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας στον 3,5 χρόνων γιο τους, τον Γιώργο.

Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του, τον Νοέμβριο του 2005, με τίτλο «Ζω περιμένοντας να ζήσω» σε στίχους και μουσική δική του. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια «Η Πίπα της ειρήνης», «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» και «Νιώθω το τέλος να πλησιάζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ