Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τιμησε τη σημερινή ημέρα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε μέσα στο σπίτι του στην Κύπρο να ψέλνει το «Ω γλυκύ μου έαρ».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που πλέον είναι ο Υφυπουργός Πολιτισμού Κύπρου και ψέλνει το εγκώμιο Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής και συγκινεί τους followers του.

«Μεγάλη Παρασκευή. «Ω γλυκύ μού έαρ γλυκύτατόν μού Τέκνον, πού εδυ σού τό κάλλος». Ο θρήνος τής Παναγίας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ίδιος.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που ανέλαβε χρέη υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου έχει μιλήσει για τις πρώτες εντυπώσεις του από τα νέα του καθήκοντα.

Ο ίδιος είχε αναφέρει στο «Πρωινό»: «Ως υφυπουργός Πολιτισμού αισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή. Δέχτηκα κάποιες επιθέσεις αλλά να σας πω ότι ακόμη και αυτό κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη για μένα είναι ευλογία. Η στροφή μου αυτή στον πολιτισμό δεν απέχει πολύ από την προηγούμενη ιδιότητα μου. Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μου, βάζω μια άνω τελεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ