Τον Μιχαήλ Ταμπακάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη», και εκείνος μίλησε για ένα χαριτωμένο περιστατικό με τη μητέρα του. Αποκάλυψε επίσης τι τον έκανε να πει το μεγάλο “ναι” στη σειρά «Το Ναυάγιο».

Αναφερόμενος στους γονείς του, είπε πως οι γονείς του ποτέ δεν του επέβαλαν κάτι απλά υποσυνείδητα καταλάβαινε ότι δεν ήταν το καλύτερο τους να γίνει ηθοποιός.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς του στο άκουσμα της υποκριτικής;

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέφερε πως οι γονείς του ήταν αρκετά υποστηρικτικοί και αποκάλυψε μάλιστα πως η μαμά του μια φορά κοιμήθηκε σε παράσταση.

«Όταν πέρασα στη σχολή υποκριτικής και ξεκίνησα να δουλεύω οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Η πρώτη μου παράσταση ήταν μεταμεσονύκτια και οι γονείς μου έρχονταν συνέχεια να με στηρίξουν, σε μια από αυτές την μητέρα μου την πήρε ο ύπνος».

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας για τον ηθοποιό;

Μιλώντας για τον έρωτα είπε πως θεωρεί πως είναι δύσκολος γιατί δεν μπορείς να ερωτευτείς πάρα πολλές φορές στη ζωή σου.

«Μπορείς να κάνεις αρκετές σχέσεις, μπορείς να αγαπήσεις αλλά οι φορές που θα ερωτευτείς είναι λίγες. Μου έχει τύχει να ερωτευτώ πολύ. Στον έρωτα με χάνετε, οριακά είμαι μη λειτουργικός. Τον έρωτα δεν μπορείς να τον ελέγξεις. Είμαι γενικά πολύ κλειστός χαρακτήρας και δεν επικοινωνώ κάτι αν ο άλλος δεν είναι πολύ δικός μου άνθρωπος».

Τι είπε για την επιλογή του να παίξει στη σειρά «Ναυάγιο»;

«Το σενάριο με έκανε να πω το ‘’ναι’’ στο Ναυάγιο».

Διαβάστε επίσης: Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το flashback του από τα «Ζουζούνια» σε ηλικία των 10 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ