Η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της Φράνκι Λούβαρης βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίο πήρε το όνομα Ιωάννης. Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στης 2 Φεβρουαρίου του 2022 και νονά του έγινε η Στέλλα Θεοδώρου. 

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στην Νέα Αρτάκη, στον τόπο καταγωγής του συζύγου της τραγουδίστριας και στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης. Μετά το μυστήριο, θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πάρτι.

Δίπλα τους σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή βρέθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φίλοι και συγγενείς ενώ οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία. Το θέμα της βάφτισης ήταν εμπνευσμένο από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας τον Νέμο».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στη Βαρυμπόμπη μετά από 7 χρόνια σχέσης. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της τον περασμένο Φεβρουάριο. «Τον έχω στην αγκαλιά μου. Μου έλειψε τόσο πολύ, ήταν δύσκολες οι ημέρες. Ψυχολογικά για μένα και για τον σύζυγό μου, γιατί βίωσα τη μητρότητα πολύ διαφορετικά. Δεν είχα το παιδί αγκαλιά, πήγαινα και το έβλεπα λόγω covid-19 μόνο δύο φορές την εβδομάδα με μοριακό τεστ. Μπορούσα μόνο να το κοιτάζω, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Ήταν πολύ σκληρό. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα» δήλωσε σε συνέντευξή της η Μελίνα Μακρή.

Φωτογραφίες: NDP/ Παναγιώτης Κουφαλέξης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ