Τον έρωτά τους με τον πιο ιδιαίτερο και εκκεντρικό τρόπο «σφράγισαν» η Μέγκαν Φοξ και ο αγαπημένος της Machine Gun Kelly. Το διάσημο ζευγάρι που πριν από λίγους μήνες βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που συμμετέχει η Χολιγουντιανή σταρ έδωσε στο φως της δημοσιότητα το βίντεο από την τρυφερή πρόταση γάμου που έγινε από τον γνωστό μουσικό στην ηθοποιό. Η Μέγκαν Φοξ για πρώτη φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το βίντεο από την πρόταση γάμου που δέχθηκε κάτω από τ’ αστέρια και έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το… αίμα που ήπιαν.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ο σύντροφός της φρόντισε να την ξαφνιάσει κάνοντας της την πιο ρομαντική πρόταση γάμου. Έχοντας περάσει και οι δυο πολλά και καταφέρνοντας να βάλουν πάνω απ’ όλα την αγάπη τους. ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι μάλιστα επισφράγισε τον έρωτά του, με έναν ιδιαίτερα εκκεντρικό τρόπο, πίνωντας ο ένας λίγο από το αίμα του άλλου.

«Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από μια ινδική συκιά (σ.σ. σύμβιολο της αιώνιας ζωής) και αναρωτηθήκαμε αν θα υπάρξει μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίσαμε μαζί σε μια τόσο σύντομη και φρενήρη περίοδο της ζωής μας, χωρίς να γνωρίζουμε τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση μας, αλλά μεθυσμένοι από την αγάπη και το κάρμα.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί μέσα από την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και σε κάθε ζωή που θα ακολουθήσει, είπα το “ναι”… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου! 11/1/22», ανέφερε στην ανάρτησή της η Μέγκαν Φοξ για την πρόταση γάμου.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να ξαφνιάστηκε, ωστόσο, ο Machine Gun Kelly, τα είχε οργανώσει όλα, καθώς το βίντεο από την τρυφερή στιγμή τους τραβήχθηκε από δυο διαφορετικές κάμερες και έγινε έπειτα το μοντάζ για να δημοσιευθεί στα social media.

O Machine Gun Kelly μάλιστα δημοσίευσε και βίντεο με το μονόπετρο που έκανε δώρο στη Μέγκαν Φοξ.

«Ναι, σε αυτήν τη ζωή και σε κάθε ζωή. Κάτω από τα ίδια κλαδιά ερωτευτήκαμε και ήρθαμε πάλι εδώ για να της κάνω πρόταση γάμου. Ήξερα ότι η παράδοση θέλει να δώσεις ένα δαχτυλίδι και έτσι το σχεδίασα με τον Stephen Webster, ώστε να μοιάζει με δύο. Οι πέτρες που έχει πάνω είναι ένα σμαράγδι (η γενέθλια πέτρα της) και ένα διαμάντι (η γενέθλια πέτρα μου) που ενώνονται σε δυο λωρίδες από αγκάθια και συμβολίζουν τα δυο μισά της ψυχής μας και σχηματίζουν μια δυσδιάκριτη καρδιά που είναι η αγάπη μας. 11/1/2022», ανέφερε ο ίδιος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ