Η Ντόρα Μακρυγιάννη δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κορονοϊό. Τα κρούσματα εξαπλώνονται ραγδαία τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα. Σήμερα ανακοινωθήκαν από τον ΕΟΔΥ 35.580 νέα κρούσματα. Μέσω Instagram, η Ντόρα Μακρυγιάννη κοινοποίησε ότι έχει βρεθεί κι εκείνη θετική στον κορονοϊό. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ήλιος» ανέφερε ακόμα τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει. Όπως λέει, προς το παρόν είναι όμοια με αυτά μιας απλής ίωσης.

«Ευτυχώς που υπάρχουνε τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουνε. Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο στόρι μου έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38 δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας.

Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η Όμικρον, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το pcr και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η Δέλτα, είναι η Όμικρον, τι συμβαίνει; Αυτά λοιπόν από μένα. Α! Έχω μια ιδέα. Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω γιατί είμαστε πάρα πολλοί», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ