Στο γιατί δεν θέλει οι κόρες τους να τον βλέπουν τηλεοπτικά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μάξιμος Μουμούρης μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στον αέρα του Mega πως επιθυμεί οι μικρές του κόρες να μην τον παρακολουθούν στην τηλεόραση.

O ίδιος ανέφερε:

«Το αποφεύγω να με βλέπουν τα κορίτσια στην τηλεόραση. Δεν έχει προκύψει η ανάγκη να με δουν, δεν έχει μεταφερθεί η τόσο μεγάλη σχέση με αυτό. Για τις δύο μικρές μιλάω. Έχουν νιώσει τι κάνω, δεν νομίζω ότι η λογική τους είναι σε κατάσταση να το επεξεργαστούν και να το εκλογικεύσουν. Για αυτό το λόγο δεν θέλω να με βλέπουν γιατί δεν μπορούν να ερμηνεύσουν και να ξεκαθαρίσουν γιατί ο μπαμπάς παίζει τον κακό. Γιατί ο μπαμπάς κάνει αυτό και κάνει το άλλο. Είναι μια απομυθοποίηση που ακόμα δεν μπορούν να την ερμηνεύσουν. Θέλουν λίγο χρόνο για να με δουν με καθαρό μάτι ότι είναι δουλειά και τίποτα παραπάνω», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονο του ότι δεν του δίνουν να παίξει κωμικούς ρόλους.

Για τον ρόλο του «κακού» που ενσαρκώνει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», δήλωσε: «Ο Κωνσταντίνος έχει μπλεχτεί σε πιο σκοτεινές υποθέσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί ως ήρωας στην ολότητά του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ