Πυρ και μανία είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά τις δηλώσεις που έκανε η Έλενα Ακρίτα τόσο για τον ίδιο, όσο και τη συζυγό του, Ιλάειρα Ζήση. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι σκέφτεται μέχρι και να κινηθεί νομικά εναντίον της γνωστής δημοσιογράφου και σεναριογράφου,

«Η Ιλάειρα έκλαιγε με αυτά που άκουσε. Το να βγαίνει μια γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή. Τη σέβομαι και την εκτιμώ, αλλά είναι ντροπή να λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Η Δήμητρα που ήταν Δήμητρα, αλλά έγινε Ιλάειρα. Έχω την ταυτότητα της Ιλάειρας. Αυτό που δέχθηκε είναι bullying», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε: «Άκουσα ότι “ο Μαυρίκιος είναι υπερβολικός, ο Μαυρίκιος το ένα και το άλλο”. Δεν είπα τίποτα που να είναι μηνύσιμο. Η κυρία Ακρίτα, όχι μόνο έχει πει μηνύσιμα πράγματα, αλλά εδώ και έξι μήνες το τι έχουμε ακούσει… Αν ήταν άλλος θα είχε κάνει τρεις αγωγές και τρεις μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα για να της απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το όνομά του. Είμαι έτοιμος να κινηθώ νομικά. Έχω φθάσει στο peak μου. Ένα τσακ ακόμη και θα εκραγεί το ηφαίστειο».

Έπειτα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε σε όσα είπε η Έλενα Ακρίτα για εκείνον: «Είναι τρομερό. Με είπε “επάγγελμα διάσημος”. Εμένα που από 5 χρόνων σπουδάζω την Τέχνη μου. Με είπε “μετριότατο τραγουδιστή”. Ξαφνικά δέχομαι μια κριτική από μια γυναίκα που μπορεί να λέει τη γνώμη της, αλλά το να είσαι στο απυρόβλητο και να δικαιούσαι να λες ό,τι θέλεις το θεωρώ αδιανόητο».

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την Έλενα Ακρίτα κι εκείνη αρνήθηκε να του μιλήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ