Μια δήλωση που έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο θεατρικός παραγωγός  ισχυρίστηκε ότι γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει ως DJ στον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση για 45 λεπτά.

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Αμέσως το Twitter πήρε «φωτιά» και πολλοί χρήστες ανέφεραν το όνομα της Ναταλίας Γερμανού. «Η μόνη παρουσιάστρια DJ είναι η Ναταλία Γερμανού», σχολίασαν χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά της η Ναταλία Γερμανού, βλέποντας τα tweets θέλησε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Αν το πιστεύεις αυτό για εμένα, μπλόκαρε με», έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε: «Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ