Λίγο μετά από τις κατηγορίες της Αντζελίνα Τζολί εναντίον του Μπραντ Πιτ για κακοποιητική συμπεριφορά σε εκείνη και τα παιδιά τους, ο ηθοποιός πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση.

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε μέσα από καταγγελία της, μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού το 2016.

Η ίδια ανέφερε ότι ο σταρ του Fight Club, έπνιξε ένα από τα παιδιά, να χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο και άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την ταρακούνησε.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ ανέφεραν ότι: «Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται σε μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Μπραντ Πιτ, επαναλαμβάνοντας τους ίδιους ισχυρισμούς που έκανε εδώ και χρόνια – ισχυρισμούς που έχουν καταρρεύσει από τις αρχές.

Οι επανειλημμένες προσπάθειες της Αντζελίνα να “ζωγραφίσει” τον Μπραντ ως κακοποιητικό πατέρα έχουν προκαλέσει ακραίο αντίκτυπο στα έξι παιδιά τους, τα οποία τώρα είναι εντελώς αποξενωμένα από τον πατέρα τους». Άλλες πηγές τόνισαν ότι: «Ο Μπραντ έχει τώρα μια περιορισμένη και τεταμένη σχέση με τα παιδιά, λόγω αυτής της “εκστρατείας” αποξένωσης».

Οι πηγές λένε ότι είναι ξεκάθαρο το μόνο που θέλει η Αντζελίνα είναι εκδίκηση από τον Μπραντ. Η Αντζελίνα έχει κερδίσει, γιατί παρά το γεγονός ότι έχει την επιμέλεια 50/50, πιστεύουν ότι έχει δηλητηριάσει τα παιδιά εναντίον του Μπραντ Πιτ σε σημείο που έχει ελάχιστη έως καθόλου σχέση με αυτά. Οι πηγές επισημαίνουν, ότι ο Μπραντ δεν έχει πει ποτέ δημοσίως κακή κουβέντα για εκείνη για χάρη των παιδιών τους. Προσθέτουν, ωστόσο, ότι είναι βαθιά πληγωμένος από αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ