Ο Μάριος Καπότσης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και ότι είναι έτοιμος να γίνει πατέρας.

Η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ο αθλητής είπε συγκεκριμένα ότι: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε που παντρευτήκαμε με την Konnie Μεταξά. Κοντεύω 33 όπως και εκείνη. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των ανθρώπων όταν είναι μαζί. Να παντρεύεσαι και ενδεχομένως να κάνεις και ένα παιδί. Όταν νιώσουμε έτοιμοι να κάνουμε παιδί, θα κάνουμε και ελπίζω να είμαστε από τους τυχερούς. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας. Πιστεύω στο προσεχές μέλλον θα μεγαλώσει η οικογένειά μας».

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η σύζυγός του αναφέρει πως είναι λογικό που συμβαίνει αυτό γιατί είναι ένα δημόσιο πρόσωπο αλλά ξέρει να τα διαχειρίζεται. Είναι αληθινή και δεν κρύβεται. Μάλιστα, θυμήθηκε ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή στον γάμο του που ήταν με έναν καλεσμένο ο οποίος εκνευρίστηκε όταν του άλλαξαν τραπέζι.

Για την Konnie Μεταξά

«Κάνει για σπίτι και την βοηθάω και εγώ στις δουλειές. Έχει αρχές από το σπίτι της. Ο Λευτέρης Πανταζής για εμένα είναι τα πάντα, φίλος, πεθερός, οικογένεια Πέρσι υπήρξε ένα σενάριο να κάναμε μαζί μια τηλεοπτική, ταξιδιωτική εκπομπή αλλά δεν προχώρησε».

Διαβάστε επίσης: Konnie Μεταξά: Ο αέρας παρέσυρε το μπάρμπεκιού της στην πισίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ