Σε σειρά στο Open αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν ο Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και απάντησε για διάφορα κομμάτια τόσο της επαγγελματικής του ζωής, όσο και της προσωπικής του σκέψης.

«Αν τα παιδιά του τού ανακοίνωναν ότι θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ηθοποιού ο ίδιος λέει ότι θα αισθανόταν περίεργα. «Είναι ένα επάγγελμα που γνωρίζω τις δυσκολίες του πάρα πολύ καλά. Ξέρω τα θετικά και τα αρνητικά του. Με αυτή την έννοια. Αλλά νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση: «Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση ένιωσα μεγάλη ντροπή. Ήμουν κρυμμένος μόνος μου, δεν ήθελα ανθρώπους. Το έβλεπα όπως βλέπεις τα θρίλερ».

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να δει τον εαυτό του σε ρόλο παρουσιαστή, ο ίδιος δεν το απέκλεισε αρκεί να είναι ένα concept που θα μπορούσε να υπηρετήσει.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί ότι βίωσε κατάθλιψη και εξήγησε: «Εγώ το ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν σε ενδιαφέρει να σηκωθείς καν από το κρεβάτι. Δεν έχει νόημα να κάνεις οποιαδήποτε λειτουργεία που έκανες τις υπόλοιπες μέρες, δεν θέλεις να κάνεις μπάνιο. Είναι κάτι που το καταλαβαίνεις, το νιώθεις και λες ότι “έχω μπει σε αυτή τη φάση”».

Μαζί με τη Μαρία Σολωμού έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος είναι σήμερα 16 χρονών. Σε ερώτηση σχετικά για το αν είχαν διαφωνίες στην ανατροφή του, ο Μάριος Αθανασίου δήλωσε: «Έχω να αντιμετωπίσω τέτοιο δίλημμα πολλά χρόνια. Δεν έχουμε διαφωνίες.»

Επιπλέον ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte.

«Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι μου λες. Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Να είναι καλά. Δεν ξέρω. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες. Δεν έχω διαβάσει κάτι. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι καλό παιδί;», είπε με εμφανή απορία, αλλά και χαμόγελο ο Μάριος Αθανασίου. Όταν στη συνέχεια πληροφορήθηκε ότι είναι ράπερ, σχολίασε: «Α ωραία, καλό είναι αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ