Σε λιγότερο από έναν μήνα θα διεξαχθεί η Eurovision 2024 και συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 11 Μαΐου 2024.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15/4, η Μαρίνα Σάττι πήγε σε ένα γνωστό μαγαζί της Αθήνας για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Εκεί, τη συνάντησε η «γιαγιά Νούλα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη».

«Θα ήθελα να ανέβουμε πάνω στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”.

Έχουμε μιλήσει με τη Σίλια από την Κύπρο, με τη Σλοβενία, με τον Ελβετό. Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους. Ειδικά για αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο. Αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη “Μάντισσα”. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή.

Ήταν κάτι με ενέργεια και χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας. Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας. Τη μελωδία θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, την έχω ζηλέψει. Πιστεύω ότι όπως το έχουμε στήσει θα πάμε καλά. Θέλω να είμαι στο παρόν, να μη σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν βγω. Έχω ένα ματάκι που μου έχει πάρει δώρο ένας φίλος μου και ένα ζαράκι μικρό, για γούρια» είπε και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον πατέρα της.

Να θυμίσουμε πως η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision και όλοι περιμένουμε να δούμε να περνά το «Ζάρι» για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό. Τα στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά» για το ποιοι καλλιτέχνες είναι τα φαβορί και ανάμεσα σε αυτά, είναι και η Μαρίνα Σάττι η οποία είναι ήδη μέσα στη δεκάδα με το τραγούδι «Ζάρι».

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ