Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στο Μάλμε και έφερε την Ελλάδα στην 11η θέση στη Eurovision 2024.

Νικήτρια του μεγάλου τελικού της Eurovision αναδείχθηκε η Ελβετία με τον Nemo και το τραγούδι «The Code». Η Μαρίνα Σάττι κατά την άφιξή της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία της στη Eurovision 2024, για τα χασμουρητά αλλά και για το κρύωμα που είχε λίγες μέρες πριν από τον τελικό.

«Πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στην Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση μας στον τελικό ήταν καλή. Ούτε πυρετό είχα, ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει. Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μίλησα πρώτη.

Από εκεί και πέρα πέρασε μια ώρα που ήμασταν μέσα στον χώρο χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε. Πάνω στο θέμα του Ισραήλ δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και τα χασμουρητά. Ίσως χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα

Η Eurovision 2024 σε αριθμούς – Το πρωτοφανές ρεκόρ

Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την κατάκτηση της 11ης θέσης στον τελικό της Eurovision

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ