Η Μαρίνα Σάττι έχει καταγωγή από το Σουδάν και από την Κρήτη. Ο πατέρας της γνώρισε τη μητέρα της όταν ήρθε από το Σουδάν στην Αθήνα για να σπουδάσει. Εκείνη έχει περίπου δέκα χρόνια να πάει στο Σουδάν αλλά κρατά συνεχώς στη μνήμη της το φαγητό, τη μουσική, τα χρώματα, το μάνγκο και το γκρέιπφρουτ.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, αλλά και τις ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε τόσο ο μπαμπάς της όσο και η ίδια λόγω του διαφορετικότητάς της.

«Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου έχει ακούσει κάποια ρατσιστικά σχόλια. Μου το έχει πει η μαμά μου. Κι εγώ έχω ακούσει για μένα. Συνειδητοποιώ όμως ότι και πολλά άλλα έχω ακούσει, και θετικά και ο λόγος που εγώ μπορεί να είχε μείνει εκεί και να με είχε επηρεάσει, είχε να κάνει λίγο και με τη δική μου ενοχή. Το ότι ένιωθα ότι μπορεί να είμαι διαφορετική από τα παιδάκια γύρω μου με έκανε να νιώθω ότι είμαι διαφορετική και από το σύνολο και αυτό με πετάει έξω.

Σιγά σιγά αγάπησα τη δική μου διαφορετικότητα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Το ταξίδι που έκανα στην Αμερική για το Πανεπιστήμιο νομίζω ότι ήταν η πιο χαρακτηριστική στιγμή που με έφερε πιο κοντά σε αυτό που είμαι σήμερα» είπε η Μαρίνα Σάττι.

Το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται στο Παρίσι και ανάμεσα σε όσα απάντησε ήταν αν θα συμμετείχε στη Eurovision, αλλά και αν έχει καταθέσει ποτέ τραγούδι για τον διαγωνισμό. «Όχι. Αν έχω κάτι καλό, θα δούμε. Το ‘χω σκεφτεί κάποιες φορές αλλά δεν το τόλμησα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Θα δούμε», απάντησε εκείνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ