Ανανεωμένη και έτοιμη για το επόμενο live του J2US η Μαρίνα Πατούλη. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη συμμετέχει φέτος στο J2US και έχει ενθουσιαστεί. Η Μαρίνα Πατούλη μπήκε στο μουσικό σόου πριν από λίγες εβδομάδες και κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει. Ιδιαίτερες όμως είναι και οι στιλιστικές επιλογές της στα live. Αυτήν τη φορά, όμως, η Μαρίνα Πατούλη ξεχώρισε και στις πρόβες, επιλέγοντας ένα κίτρινο πανωφόρι για να συνδυάσει με το λευκό σύνολό της.

Ο φωτογραφικός φακός του okmag την απαθανάτισε στα παρασκήνια της πρόβας στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Η Μαρίνα Πατούλη ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη. Η ίδια επέλεξε ένα total white outfit που αγαπά πολύ. Συγκεκριμένα φόρεσε λευκό παντελόνι με λευκό δαντελένιο πουκάμισο και λευκές μπότες κάτω από το γόνατο. Η Μαρίνα Πατούλη ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα κίτρινο γούνινο πανωφόρι.

Στα παρασκήνια της πρόβας, η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε με τον Θάνο Πετρέλη που θα είναι ο coach της για αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, η ίδια δεν έκρυψε ότι της έλειψε και ο δικός της δάσκαλος, Στέλιος Διονυσίου. Αυτό μαρτυρά και η αγκαλιά που τον πήρε μόλις συναντήθηκαν.

Σε αυτό το live του Σαββάτου, πάντως περιμένουμε να δούμε πολλές εκπλήξεις. Την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος Κοκλώνης «ανακάτεψε την τράπουλα» και ανακοίνωσε πως ο κάθε διαγωνιζόμενος θα τραγουδήσει με άλλο ταίρι. Έτσι, τα ζευγάρια άλλαξαν για ένα και μόνο live, το 10ο live που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 20:00 στον Alpha.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 10ο live συμμετέχουν και η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης που αποχώρησαν την περασμένη εβδομάδα. Τέλος, από το live του ερχόμενου Σαββάτου δεν θα έχουμε αποχώρηση.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ