Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τη Μαρίνα Πατούλη, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Η Πρόεδρος της Unesco βορείων προαστείων που βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο μετά τον χωρισμό της από τον επί 35 χρόνια σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, συγκινήθηκε ιδιαίτερα με το πάρτι που ετοίμασαν οι φίλοι και τα αγαπημένα της πρόσωπα με αφορμή τη γιορτή της.

«Η αγάπη των στενών συνεργατών και αληθινών φίλων σφραγίζει τις ιδιαίτερες στιγμές της ύπαρξης μας. Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση απόλαυσα την όμορφη έκπληξη που διοργάνωσαν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μου στην καθημερινότητα της ζωής μου, με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής. Σας ευχαριστώ για την αισιοδοξία και τη δύναμη που μου προσφέρετε.

Ευχαριστώ όλους και όλες εσάς, που μέσα από τις ευχές σας διαδικτυακά και προσωπικά λαμπρύνατε την ημέρα της γιορτής μου! Σας θεωρώ οικογένειά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτι έκπληξη που της ετοίμασαν. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά και ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Νίκος Παπαδάκης.

https://www.instagram.com/p/CReXPHmLYPk/?utm_source=ig_web_copy_link

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Μαρίνα Πατούλη είχε ευχαριστήσει και όλους τους φίλους της στα social media που της έστειλαν τις ευχές τους.

«Οι ευχές σας πλημμύρισαν την καρδιά μου από χαρά, αγάπη και αισιοδοξία! Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου σε όλες τις στιγμές της ζωής μου! Σας αγαπώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CRbAxRpLxPo/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ